6.30.2014

Enoki Mushroom, Komatsuna and Beef Stir Fry エノキ、小松菜、ビーフ炒め

LENNY MESHI レニメシ

Enoki Mushroom, Komatsuna and Beef Stir Fry
エノキ、小松菜、ビーフ炒め
Ingredients:
  • Enoki Mushroom
  • Komatsuna (Japanese mustard spinach)
  • Beef slice
  • Whole dried chilli pepper
  • Soy sauce
  • Cooking sake
材料:
  • エノキ
  • 小松菜
  • 牛肉スライス
  • 鷹の爪
  • 醤油
  • 料理酒
1. Cut the bottom of the mushroom and separate them into small strips. Cut the komatsuna and beef into     fourths. 
エノキの石づきを切り、ほぐす。小松菜と牛肉スライスを四等分に切る。

2. Heat the pan and cook the beef first with a dash of cooking sake. Let the sake evaporate, then add komatsuna and enoki and dried chilli pepper in order. 
フライパンを暖め、牛肉を炒めて料理酒を少々加える。小松菜、エノキ、鷹の爪の順で炒める。

3. Add soy sauce and stir equally. Add some seasoning if necessary. 
お好みの量で醤油や塩こしょうを加える。


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