7.16.2014

Gateau au Fromage et Champignon キノコのレアチーズケーキ

LENNY MESHI レニメシ

Gateau au Fromage et Champignon 
Ingredients: 

  • Bunapi Mushroom
  • Cream Cheese (Plain)
  • Greek Yogurt
  • Honey
  • Biscuit
  • Lemon Juice
材料:

  • ブナピー
  • クリームチーズ
  • ギリシャヨーグルト(プレーン)
  • 蜂蜜
  • ビスケット
  • レモン汁
1. Boil the Bunapii, chop it to small pieces and let it cool.
ブナピーをゆでてからみじん切りにして冷ます。


2. In a big bowl, mix cream cheese, greek yogurt, and honey until it becomes soft.
ボウルにクリームチーズ、ギリシャヨーグルトと蜂蜜を柔らかくなるまでまぜる。

3. Add the cut Bunapii and some lemon juice and mix again. 
切ったブナピーとレモン汁をたしてまたまぜる。

4. Place the mix on a dish and sprinkle some crushed biscuit crumbs. Cool in the refrigerator. Voila! Ca c'est Gateau au Fromage et Champignon. Bon apetit!
まぜたものをお皿に乗せて砕いたビスケットをふりかけて冷蔵庫で冷やす。キノコのレアチーズケーキ完成!

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