7.04.2014

Summer Veggie Ratatouille-Froid (w. Shimeji) 夏野菜の冷製ラタトゥイユ(ウィズシメジ)

LENNY MESHI レニメシ

Summer Veggie Ratatouille-Froid (w. Shimeji)
夏野菜の冷製ラタトゥイユ(ウィズシメジ)
Ingredients:

  • Shimeji
  • Zucchini
  • Eggplants
  • Onions
  • Bay Leaf
  • Canned Tomato (Cut)
  • Cubed Consomme
材料:
  • シメジ
  • ズッキーニ
  • 茄子
  • 玉葱
  • ローリエ
  • カットトマト缶
  • コンソメキューブ
1. Cut zucchini, eggplants, onions, and shimeji
ズッキーニ、茄子、玉葱、とシメジを包丁で切る。

2. Pan fry the cut vegetables with olive oil until it becomes soft.
野菜をオリーブオイルで火が通るまで炒める。

3. Open the canned tomato and pour it in with the vegetables. Add cubed consomme, bay leaf and some extra seasoning if needed. I like to put in a lot of bay leaf (5~6 leaves).
カットトマト缶を入れてからコンソメキューブとローリエを入れて混ぜる。塩こしょうはお好みでたす。私はローリエ多めに入れるのが好きです(5、6枚)。

4. Let it boil a little so the water from the canned tomato evaporates. After, place it on a plate, let it cool down, and put it in the refrigerator. I like it better when it is served cold.
カットトマトの水分を飛ばすために少し沸騰させる。ある程度水分がなくなったらお皿に乗せ、粗熱がとれたら冷蔵庫の中で冷やす。私は冷たい方が断然好きです!

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