7.16.2014

Beef Mushroom Risotto 牛肉とキノコのリゾット

LENNY MESHI レニメシ

Beef Mushroom Risotto 牛肉とキノコのリゾット
Ingredient:
  • Beef (slices)
  • Maitake Mushrooms
  • Rice
  • Garlic cloves
  • Onion
  • Olive oil
  • White Wine
  • Broth
  • Non-fat Milk
  • Butter
材料
  • 牛肉(スライス)
  • マイタケ
  • お米
  • ニンニク
  • 玉葱
  • オリーブオイル
  • 白ワイン
  • コンソメスープ
  • 無脂肪牛乳
  • バター
1. Heat the pan with olive oil, cook cut garlic cloves and onion. Onion is better when it is chopped small.
ニンニクと玉葱をオリーブオイルで炒める。玉葱はみじん切りのほうがいいかも。

2. Stir in a cup of rice and coat it with the oil in the pan. Cook the rice until it becomes golden. Pour in a little wine and let it simmer until it absorbs liquid. Keep the head on low-medium.
生米を入れて黄金色になるまで炒める。白ワインをたし、お米が水分を含むまで小ー中火で炒める。

3. Add two cups of broth and stir on high heat until the rice becomes plump. Stop the heat and let it rest.
コンソメスープを2カップ入れて沸騰させる。お米が段々丸くなったら火を止めて少し休ませる。

4. In a different pan, saute beef and mushroom. Add non-fat milk and butter and let it boil a little. Add in with the rice pan. Mix, and add seasoning if needed. Place the appetising risotto on a nice dish! Legit risotto done!
別のフライパンでビーフとキノコをソテーする。火が通ったら無脂肪牛乳を入れて少し沸騰させる。お米が入ってるフライパンに移して、お好みで味を調整したら、完成!結構本格的なリゾット完成やー。

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