7.02.2014

Enoki "Chin!" with Soy-sauce and Butter チン!エノキのバター醤油

LENNY MESHI レニメシ

Enoki "Chin!" with Soy-sauce and Butter
チン!エノキのバター醤油
Ingredients:
  • Enoki Mushroom
  • Soy-sauce
  • Butter
  • Green Onions
材料:
  • エノキ
  • 醤油
  • バター
  • 青ネギ
1. Place Enoki mushroom, a small scoop of butter (or how as much as you like) and a dash of soy-sauce in a tupperware. Don't pour too much soy-sauce because it can turn out very salty. 
タッパーの中にエノキ、バター(お好みの量)と醤油を少しいれる。注意、醤油を入れすぎるとすごく塩辛くなります!

2. Gently cover the tupperware with saran wrap or a lid. Do not completely shut the tupperware. Put it in the microwave, set it for 1~2 minutes (depending on how much enoki) and press the magic button.
タッパーのふたをきっちり閉めないで/サランラップをふわっとかぶして、電子レンジで1〜2分(エノキの量による)セットしてから魔法のボタンをポチっと。

3. Set it on a plate and place some green onions for some color. Perfect for when you want one more dish for the meal. 
お皿に移し、上に青ネギをちらしたら、完成。時間がないけど、後もう一品!ってゆう時にいいですね。

No comments:

Post a Comment